Naše služby

Postaráme se o část vaší střechy nebo ji vyrobíme na klíč. Zařídíme komplexní servis od úvodní konzultace a návrhu až po samotnou pokládku.

Proč právě my

Profesionální přístup, kvalitní služby a spokojenost zákazníka - to jsou důvody, proč si zvolit právě Střechařství Smolík.

Zkušenosti a profesionalita

Jsme tým kvalifikovaných střešních odborníků s 30letou praxí v oboru. Máme přehled o kvalitě materiálu, způsobech provedení a vlastní osvědčené metody práce. Zákazníkům tak můžeme pomoct najít vždy to nejlepší řešení na míru.

Kvalitní materiály a provedení

Zakládáme si na vysoké kvalitě materiálu a nevyhovující kusy posíláme dodavatelům zpět. Jedině dobrý materiál totiž může zajistit bytelnost a dlouhou životnost vaší střechy, altánu nebo pergoly.

Flexibilita a komunikace

Nabízíme širokou škálu služeb dle potřeb zákazníka. Postupy i změny vždy konzultujeme k oboustranné spokojenosti. Děláme vše pro to, aby vaše stavba nedrhla a vždy jste měli přehled o tom, co, jak a proč děláme.

Optimální cena

Víme, že stavba sřechy není levná záležitost, proto se vždy snažíme navrhnout to nejlepší řešení odpovídajcí požadavkům ale i ceně.

Jak to probíhá

  • Ozvete se nám

    Zkontaktujete nás, domluvíme schůzku a celé to proberem.

  • Naplánujeme

    Nabídneme vám řešení, které pro vás bude nejlepší, a dohedneme termín.

  • Vrhneme se na věc

    Zajistíme vše potřebné, včetně materiálů a pustíme se do práce bez zbytečného protahování, a to v nejvyšší kvalitě.

  • Máme hotovo

    Převezmete si hotové dílo, ke kterému obdržíte veškeré náležitosti.

Kdo jsme?

Jsme Střechařství Smolík s.r.o., rodinná firma z podhůří Beskyd. Zabýváme se výstavbou i opravami střech, a na přání zákazníků navrhujeme a realizujeme altánky, pergoly či terasy.

Stabilní zázemí rodinné firmy, kvalitní provedení a výběr materiálů a transparentní komunikace jsou důvody, proč za námi stojí spousta úspěšných projektů na rodinných domech i kostelech, a proč nás stále oslovují další a další zákazníci.

Naši dodavatelé